top of page

Bérlőnket keressük

Tulajdonostól kiadó a Krak’n Town Steampunk Saloon, Magyarország elsőszámú tematikus vendéglátóhelye. Rendezvényekre most is üzemel, berendezett, gyakorlatilag néhány nap alatt állandó üzemre megnyitható. A kerület 2022. júliustól hatályos új rendelete alapján éjfélig automatikus nyitvatartási engedélyt biztosít, a korábbi 22 óra helyett.

A belsőépítészet és a steampunk arculat 2016-ban került kialakításra. Ennek folytatása követelmény a bérlő felé. Ugyancsak követelmény vendéglátós referencia megléte.


Működésünk során beválasztottak Európa legjobb 50 kézműves sörös helye közé, konyhánk a Mezőgazdasági Minisztérium kitüntetését is elnyerte, számos cikk és TV felvétel szólt rólunk. Arculatot, weboldalt biztosítunk. Jelentős vendégbázissal rendelkezünk, akik hírlevél és vállalati rendezvényes listákkal aktiválhatóak.


Kiadás oka, hogy a járványhelyzet során más üzleti tevékenységgel bővültünk, ami jelentős távollétet igényel. Tapasztalatunk szerint egy étterem akkor megy, ha biztosított az állandó felügyelet. Ez pedig videóhívásokkal nem pótolható. Saját 5 éves üzemelési tapasztalatunkból el tudjuk mondani szerintünk mit érdemes, mit kevésbé.


A földszinten (120 nm) található a részben galériázott éttermi rész látványkonyhával, itt jelenleg 70 fő ültethető. A pincében (180 nm) egy bár és egy rendezvényterem került kialakításra 100 fő részére. További 20 nm tároló rendelkezésre áll.


Bérleti időszak: 5+5 év. A bérletidíj tárgyi adómentes, ÁFA nem terheli. A havi bérleti díj alapja ütemesen éri el a teljes összeget (továbbá EKB inflációval növelve):

1. évben: € 4000

2. évben: € 4800

3. évtől: € 5600


Bővebben: +36303832255 info@krakn.hu

Közelmúlt
Könyvtár
Témák
Kövess
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page