Ezzel készül 2319-re a Krak’n Town

Az év utolsó napján az elnyomó birodalommal szembe szegült lázadó kolónia vezetőjével, Lady Clarissa von Ravenford főhercegnővel vizsgáltuk a jövőmondó söröskelyhet. Pár gondolatban összefoglaljuk mit vár a zsarnok ellenlábasa 2319-től, és mi mire számíthatunk az elkövetkező egy évben.

Egy mintapalackot kóstolunk a bükkfüstölt sour porterünkből, ami egy pinot noir hordótól nyerte el ezt a markáns savgerinchez párosuló erős karaktert. Még 2017-ben lett lefőzve ez a sör kísérleti sör. Lassan címke kerülhet a párszáz palackra. Jó visszaigazolás ilyenkor a Mad-X projektről, vagy a Beerporn újévi beharangozójában Németh Antaltól és Simonfai Balázstól erről a kategóriáról olvasni.

Palackban érkezik több Krak’n Staff Beer, ennek a sorozatnak felélesztése Winfried Otto Maltzmann sörsommelier érdeme. Távlatokat nyitott, hogy egyes napokon külön szakértő kolléga foglalkozik a sörkülönlegesség ajánlásával, sőt Brewie sörfőzőgépünket is irányítja az őrült receptötleteink tesztelésére.

Van jó pár sörfőzde, akikkel nagyon szeretünk együtt dolgozni (pl.: Hopfanatic, Synthesis, Mad Scientist, Steam Craft, Yeast Side, Horizont), nekik minél több teret biztosítunk. Üveges söreink viszont cserére kerülnek, sőt bővül is a kínálat.

Lesz egy állandó kedvező árazású Krak’n sör csapon, ami az 500-550 Ft/korsó tartományban a mindennapok beszélgetős itala lehet. A Madame Rubynk receptúra felélesztésén is dolgozunk, hogy legyen egy biztos gyümölcssörünk.

Zseniális Ottonel muskotály pálinkát sikerült főznünk, mely a Krak’n Muscat név alatt mutatkozik be, amint hozzászelídült az üvegpalackhoz.

Eljött az a pont, hogy az étteremi Saloon és a pincei sörbár közötti határvonalat tudatosan meghúzzuk, ezért utóbbinál egy jelentős árcsökkentést és új kedvezmények bevezetését lépjük meg.

2319 küldetése, hogy több művészetet, kreatív alkotószellemet csatornázzuk be a mindennapokba. Ez nagyon sok mindent jelent. Lesznek újdonságok, furcsaságok, de kell a megújulás, úgyhogy lelkesen állunk ehhez.

Marty Greyfence étlapjára szuper pozitív visszajelzések érkeznek, így az egy chef ajánlattal kiegészülve biztos marad július közepéig. Akkor lesz egy hónapos nagyobb nyári pihenőnk.

Nyári kalóztanyánk a Lupa Beachen nem tudta felvenni a Krak’n Town neoviktoriánus retro-futurista életérzést, így az egy könnyedebb formában marad meg.

Nagyon sok fesztiválra kivonultunk az elmúlt években. Tapasztalatunk, hogy a kevesebb kényelmesebb. Számunkra elvesztette ez a műfaj a varázsát, átmenetileg biztos hanyagoljuk a gasztrórendezvények világát.

Zárszóként a Birodalomról: mindennapi működésünket fenyegeti a 2318-ban ellenünk megindított totális háború, amit a zsarnok hűbéresének szegődött ICON apparátusa vezet. Ellenfelünk nem átallott a letűnt civilizáció vesztét okozó ármánnyal és hamissággal operálni. Öt frontot nyitottak, ebből háromnál lázadóink arattak győzelmet. Két nagy mérkőzés van még folyamatban, mely Mr. Noa-Dov Greenberg kancellár alkotói energiáit teljesen kiveszi. Nem lesz eseménytelen 2319, az biztos.

Búcsúzzon akkor 2318!

Közelmúlt