Csapra vertük Mad Barbát

Bizony most jól fog esni egy igazi, Mad Scientist sör, gondolta von Corsair. A sörfőzőmesterek igazán értik a dolgukat.

Mióta megnyílt a Krak’n, egyre több titkos sörfőzőműhely kereste meg von Corsairt, hogy csapra tegye műveiket. A Mad-es fiúk is egyek a gerillafőzők közül, akik hol itt, hol ott bukkannak fel értékes nedűikkel. Von Corsair ezt jó jelnek vette.

Álmában sem gondolta volna, hogy ennyi ellenálló csoportocska van szerte a birodalomban. Velük összefonódva a Krak’n Town az ellenállás valódi központja lehet.

A csempészek léghajói és mechanikus krakentengeralattjárói, a kraftsörfőzők kézzel fogható, de egyben szimbolikusan az ellenállást jelképező italai és az Amperita Szövetség zseniális tudósai olyan elegy, mely lassan de biztosan képes lehet beszivárogni az Új Királyság romlott gépezetébe és feloldani a Cosmorianok hatalmának egyre zsarnokibb fogaskerekeire rakódott rozsdákat.

A gerillasörfőzők így írták le kraftsörüket: "A Lab zászlóshajó sörének a karakterét, a Barbát képzeltük el egy kicsit megszédülve a páratartalomtól. Na, lényeg a lényeg: egy savanyított IPA készült a srácokkal közösen ausztrál Vic Secret komlóval és horvát tengeri sóval. Elég beteg, de ez van."

Asztalfoglalás itt! ;)

Közelmúlt