Baleset történt

Na szóval az történt, hogy titkos búvóhelyünkön - ami egyben sörfőzőként is dukál, melyben eddig is a zászlóshajóink, a Krak'n IPA és Pils készültek - behoztunk pár tonna gyümölcsöt, hogy jól megegyük. Meg hogy bekerüljenek a boszorkánykonyhába, hogy Ti is egyetek belőlük, mert azt mondták, a gyümölcs egészséges. 

 

 

 

Viszont ezek beleömöltek a sörkészítő vaskondérba, ahol a maláta, komló és víz keveredett. A gőzgép már kellően fel volt fűtve, így lehetetlen volt a forró pokolian izzó üstből kiszedni azokat. Így hát maradtak, de sörfőző mesterünk rájött, hogy ez inkább erény, mint hiba, mert gyönyörűen fenséges gyümölcssör készült el. 

 

Sőt, arra is figyelt, hogy a gyümölcsösség mellett a komlóaroma, a malátaillat és az erjedés melléktermékei is könnyen megfigyelhetőek legyenek benne. Így aposztrofálta az elkészült Krak'n RubYink-et:

 

"Ő a mi Madame-unk. Mint egy igazi öreg hölgy: édes az elején és keserű az utóízben. Sima komlós ízű krémes sötét lager-t készítettünk és megfertőztük a meggyes ízzel az erjedés után."

 

Tessék megkóstolni, asztalfoglalás itt!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Közelmúlt

November 16, 2018

September 11, 2018

Please reload

Könyvtár
Please reload

Témák
Please reload

Kövess
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square