top of page

Új söreink érkeztek

Léghajóflottánk új kraftsörökkel hajóztak River Town légterébe, és le is dobták túlélőcsomagként a Krak'n Town rejtett kazamatáinak közelébe, amelyet szorgos kalózaink be is gyűjtöttek. Íme Mr. Brown új szortimentje:

Mad Scientist: Limerick

Oak Aged Irish Red 5,1%

Újragondolták az első sört, amit a saját titkos labirintus-főzdéjükben főztek 2316. március 15-én. Annó megállapították, hogy totálisan piacképtelen az ír vörös sör, viszont ez annyira régen volt, hogy azóta elfelejtették, és mire eszükbe jutott, már készen volt ez is.

Mad Scientist: New York Mocaccino

Milk Stout 6,6%

Ennél a sörnél szerettek volna egy olyan milk stoutot főzni, ami egyszerre tud imperial stouthoz hasonló ízélményt és komplexitást nyújtani mindamellett, hogy könnyen fogyasztható és lágy, mint egy klasszikus.

A New York Mocaccino kakaóval, egyedi pörkölésű specialty kávéval és madagaszkári vaníliával készült. Igazi desszertstout.

Yeast Side+OK Brewery: Lemonside

Speciality radler 4,0%

A sör színe világos, opálos jellegű, illata szinte nincs, nem karakteres. A csapolt verzióban a citrom és a gyömbér íze jobban érződik, jósága, hogy száraz. A nagy melegben simán meg lehet inni belőle ötöt -hatot -sokat. :) A palackos verzióban viszont erősebb a citromos érzet, jobban adja a cukormentes limonádés ízeket.

Keresd a fenti söröket a Krak'n Townban, és foglalj asztalt még ma! ;)

Közelmúlt
Könyvtár
Témák
Kövess
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page