Burkusország kraft korsói megérkeztek hozzánk

Az ellenállás egyik távoli - hajdan Lengyelországnak nevezett - vidékén rejtező üvegfújó üzemből érkeztek új söröskorsók a Krak’n Townba! A Brew Master poharakat egyedül itt, az ellenállás központjában lehet kipróbálni, és természetesen csordultig töltve Rivertown legkiválóbb söreivel.

A Brew Master korsók egy Mazuria Tartománybeli titkos üzem termékei. Az üvegfúvó céh tulajdonosa - Reginald Queriquo információi szerint - évtizedekig a királyi palota számára készítette szebbnél szebb remekeit, mindaddig míg az uralkodó, I. Damien Cosmorian valamely visszataszító, perverz hajlamának kiélése közben meg nem vágta magát az egyikkel.

Új Brew Master korsó a Krak'n Townban

Queriquo tudni véli, a király oly haragra gerjedt, hogy azonnal elfogatóparancsot adott ki a céhvezető ellen. Szerencsére dühe lecsillapodásával ezt életfogytiglani börtönbüntetésre változtatta, amit az üvegfújó mesternek a rettegett Kohóban kellene letöltenie, aki azonban vonakodott ennek eleget tenni; északra menekült, ahol titokban megalapította új üzemét.

Miután Noa-Dov Greenberg, az ellenállás mögött álló rejtélyes pénzember megismerte a történetet, kiterjedt kapcsolatait igénybevéve felkutatta az üveggyártót, s azonnal rendelt tőlük egy kisebb mennyiséget; így most már a Krak’n Town új korsói is egy igazi ellenálló mesteri munkáját dicsérik.

Közelmúlt