Burkusország kraft korsói megérkeztek hozzánk

Az ellenállás egyik távoli - hajdan Lengyelországnak nevezett - vidékén rejtező üvegfújó üzemből érkeztek új söröskorsók a Krak’n Townba! A Brew Master poharakat egyedül itt, az ellenállás központjában lehet kipróbálni, és természetesen csordultig töltve Rivertown legkiválóbb söreivel.

 

A Brew Master korsók egy Mazuria Tartománybeli titkos üzem termékei. Az üvegfúvó céh tulajdonosa - Reginald Queriquo információi szerint - évtizedekig a királyi palota számára készítette szebbnél szebb remekeit, mindaddig míg az uralkodó, I. Damien Cosmorian valamely visszataszító, perverz hajlamának kiélése közben meg nem vágta magát az egyikkel.

 

Queriquo tudni véli, a király oly haragra gerjedt, hogy azonnal elfogatóparancsot adott ki a céhvezető ellen. Szerencsére dühe lecsillapodásával ezt életfogytiglani börtönbüntetésre változtatta, amit az üvegfújó mesternek a rettegett Kohóban kellene letöltenie, aki azonban vonakodott ennek eleget tenni; északra menekült, ahol titokban megalapította új üzemét.

 

Miután Noa-Dov Greenberg, az ellenállás mögött álló rejtélyes pénzember megismerte a történetet, kiterjedt kapcsolatait igénybevéve felkutatta az üveggyártót, s azonnal rendelt tőlük egy kisebb mennyiséget; így most már a Krak’n Town új korsói is egy igazi ellenálló mesteri munkáját dicsérik.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Közelmúlt

November 16, 2018

September 11, 2018

Please reload

Könyvtár
Please reload

Témák